Om oss

Scanvape er en nettbutikk satt ut for å selge kvalitet til en fornuftig pris

Etter å ha prøvd utallige alternativer

Reisen begynte i 2017

Etter å ha slitt med en dødelig uvane og prøvd utallige alternativer for å slutte fant jeg og mine nærmeste dampen, den skulle vise seg å ikke bare være en redning fra dødlige sigaretter men også en dør til et nytt kapittel i livet mitt. Dampen ble fort en hobby og tidlig i 2017 ble Scanvape.no startet. En bedrift med mål om å tilby dampere en trygg plass å handle kvalitetsprodukter til en fornuftig pris.

En leverandør du kan stole på

Strenge krav til din trygghet

Med lang erfaring og gode kontakter i bransjen kan vi sette strenge krav til vårt sortiment, slik at du slipper å bekymre deg. Du kan være trygg på at varene du handler hos Scanvape kommer fra verdensledende merker med noen av de strengeste kravene til hygiene, sikkerhet og kvalitet som finnes i bransjen.

Store ambisjoner og hardt arbeid

Vi har bare akkurat begynt

Vi gir oss ikke. Vi skal alltid være det beste alternativet for alle dampere som søker kvalitetsprodukter. Vi holder kostnadene nede med få ansatte og ingen fysisk butikk – dette skal vi fortsette med. I fremtiden håper vi på et større sortiment med bedre valgmuligheter og  vi fortsetter vår garanti for at det du handler hos Scanvape alltid er av ytterste kvalitet.

Deg som kunde

"Et produkt man innhalerer skal behandles med respekt. Vi skal være billigst, men det må aldri gå på bekostning av sikkerhet, hygiene eller kvalitet."

Rickard Vegusdal

Grunnlegger
Placeholder. Kommer snart.
Navn Etternavn
Område
Placeholder. Kommer snart.
Navn Etternavn
Område

Les hva andre mener på:

Rask levering

Sendinger leveres med Bring

Fornuftige priser

Vi presser konkurrentene

Fornøyde kunder

Raske svar og ekspert hjelp

Kryptovaluta

Her kan du betale med bitcoin