12 Monkeys

Twelve Monkeys Vapor Co. ble tenkt å være en premium e-juice linje som er rimelig og gir deg noen av de beste smakene på markedet. 12 monkeys ejuice forsøkte å treffe den perfekte balansen mellom kvalitetsingredienser og artistlige produksjonsprosesser samtidig som forbrukerne fikk en rimelig pris.

Vi har kurert høyverdige smaksingredienser og basismaterialer til utviklingen av våre e-væsker. Våre e-væsker gjennomgår den strengeste kvalitetskontrollen, som vi håper du vil være enig med oss at er en linje med væsker som smaker godt i tanker så vel som i mer avanserte selvbygger fordampere (RDA, RDTA, RSA, osv…)

Etter å ha gjennomgått hundrevis av iterasjoner og konsepter av smakprofiler, gjorde bare 3 kuttet for lansering. Alle smaker er høye i VG; med minimum 70% VG; hver smak har et annet VG / PG-forhold som er skreddersydd spesielt for de anvendte smakskomponentene.

Alle våre væsker er laget i Canada, i laboratorie ved hjelp av laboratorieutstyr og prosesser. Hver smak er pre-steeped i 2 uker før tapping og sattes på salg. Som et resultat vil e-væsken produsert ha en mer konsistent smak, men begrenser tilgjengeligheten av produktet på grunn av prosessen vi har vedtatt. På Twelve Monkeys Vapor Co. tror vi på kvalitet over kvantitet.

Show Filters

Viser alle 2 resultater

Show Filters

Viser alle 2 resultater